Ca în fiecare an de ziua națională a Statelor Unite, Ziua Independenței, cei mai mari mâncători de hot-dog din lume concurează astăzi, la New York, în speranța de a bate noi recorduri.

Șaptesprezece bărbați și 13 femei vor înghiți în decurs de 10 de minute cât mai mulți hot-dogs în fața a mii de spectatori.

Concursul, desfășurat în aer liber în Coney Island, “indiferent de vreme”, a fost precedat joi de foarte oficiala ceremonie de cântărire a campionilor, la Primăria din New York, în prezența primarului Bill de Blasio, relatează France Presse.

La bărbați, californianul Joey “Jaws” (“fălci”) Chestnut, 30 de ani, 1m82 și 102 kilograme, este de șapte ani un câștigător de neînvins. El a bătut recordul anul trecut mâncând 69 de hot-dogs.

Anul acesta, principalul său rival este din categoria pană — Matt Stonie, 22 de ani, 1m72 și 54 de kilograme. “Știu că-l pot bate”, a spus acesta din urmă, liniștit. În acest caz, Chestnut se poate consola cu cele 31 de recorduri mondiale pe care le deține, între care cele de cel mai mare mâncător de înghețată (7 litri de înghețată de vanilie în 6 minute) și ouă fierte (141 în 8 minute).

SURSA: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus