Cumpărarea de îmbrăcăminte de copii poate fi stresantă, dar cumpărarea hainelor pentru un bebeluș nenăscut poate fi și mai stresantă. din fericire, există sfaturi pentru mamele însărcinate.

haine_bebelusi_

 

Pe măsură ce treceți prin sarcină, este firesc să vreți să fiți cât mai pregătită pentru momentul în care va sosi bebelușul. Asta înseamnă să vă gândiți la toate necesitățile: scaune auto, un pătuț, un cărucior și așa mai departe. Dar nu puteți uita de unul dintre cele mai importante obiecte pentru copilul dvs.: hainele!

 

Dar cum cum cumpărați haine de bebeluși pentru cineva pe care nu l-ați cunoscut niciodată? Cineva despre care nici măcar nu știți cum arată încă? A cărui mărime nu o cunoașteți? Ce fel de haine de bebeluși va prefera să poarte?

 

Nu vă îngrijorați. Din fericire, există o mulțime de modalități simple de a cumpăra haine pentru un copil nenăscut. Țineți cont de aceste sfaturi:

Cumpărați mărimi mai mari

Amintiți-vă că oamenilor le place să ofere cadou haine de bebeluși noilor mame. Și sunt șanse ca prietenii și familia să graviteze în jurul valorii de a vă cumpăra haine pentru nou-născuți sau dimensiuni de 0-3 luni. Și iată cum stă treaba: mulți nou-născuți nici măcar nu se potrivesc într-o mărime de nou-născut, chiar și atunci când se nasc, iar dacă o fac, pot crește rapid fără acea mărime (de exemplu, în câteva zile sau săptămâni).

 

De asemenea: nu uitați că nou-născuții sunt treji doar pentru aproximativ 45 de minute la un moment dat, așa că sunt șanse să doriți doar niște body-uri de bază pentru această etapă. Limitați-vă la 6-12 luni+ atunci când vă cumpărați propriile haine, deoarece știți sigur că veți avea nevoie de ele în cele din urmă.

Profitați de reduceri

Partea bună a sarcinii este că este nevoie de nouă luni pentru a crea o viață umană. Iar asta înseamnă că, dacă trebuie să nașteți în luna mai, hainele de vară vor fi la reducere atunci când veți avea chef de cumpărături. Așa că profitați de prețurile mai mici la haine de bebeluși cât mai puteți, acordând în același timp atenție sezonalității.

 

Amintiți-vă că este mult mai probabil să aveți motivația de a face cumpărături pentru haine bebelusi înainte de naștere decât atunci când aveți un copil care plânge sau se târăște, așa că asigurați-vă că vă faceți provizii acum, în timp ce încă mai aveți dorința de a face acest lucru!

Optați pentru îmbrăcăminte „ușoară”

Cu toții ne putem lăsa prinși în ceea ce arată cel mai drăguț (și, da, cu siguranță, mergeți după lucruri drăguțe!), dar când copilul va veni cu adevărat, veți dori lucruri care sunt ușor de pus și ușor de dat jos. Alegeți haine de bebeluși cu nasturi și fermoare sau pantaloni elastici și întinși sau cămăși pe care le puteți pune și scoate rapid.

 

Atenție la nasturi – bebelușii pot fi teribil de agitați și nerăbdători și poate dura mult mai mult decât credeți pentru a încheia o piesă de îmbrăcăminte. Veți dori în special să fiți atenți la pijamalele cu fermoar sau cu fermoar pentru schimbările din timpul nopții.

Nu uitați de „celelalte” haine

Este tentant să vreți să vă limitați doar la body-uri, dar bebelușul va avea nevoie de alte piese de îmbrăcăminte – lucruri precum body-uri, șosete, pălării, pantaloni, pijamale și multe altele. De fapt, dacă intenționați să vă cumpărați singuri haine de bebeluși, este probabil mai bine să cumpărați „celelalte” haine decât body-urile, deoarece majoritatea oamenilor vă vor face cadou body-uri.

 

De asemenea, nu uitați că, atunci când cumpărați un tricou, bebelușul va avea nevoie de un pantalon care să meargă cu el. Chiar și atunci când poartă un body, este bine să îi puneți un pantalon, pentru o acoperire completă.

Mergeți mai moale atunci când este posibil

Cu cât este mai mică mărimea hăinuței, cu atât mai moale veți dori ca materialul să fie mai moale. Bebelușii, în special nou-născuții, încă se obișnuiesc cu lumea din jurul lor și asta înseamnă că pot începe cu o piele destul de sensibilă. Anumite materiale ale hainelor ar putea să le provoace erupții cutanate, ceea ce poate fi îngrijorător pentru proaspetele mămici.

 

Optați pentru imbracamintea de copii organică, care este făcută din materiale mai moi decât altele (în plus, reduce contactul lor cu substanțe chimice potențial dăunătoare), sau căutați piese fără etichete în ele, care pot irita pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus