Probabil că ați petrecut multe luni fără aproape să aplicați nici un tip de machiaj, din cauza telemuncii și a purtării de mască. De asemenea, în multe cazuri, alegem să evidențiem mai mult ochii, oferindu-le un loc important și folosind umbre mai îndrăznețe. În acest nou sezon care vine, continuă să fie predominant machiajul natural, cu aspect curat și ten perfect.

 

Piele strălucitoare

Stilul de piele umedă, proaspăt ieșit din apă, a evoluat pentru a da naștere noului stil cunoscut sub numele de „piele de bebeluș”: un ten roz, radiant, care emană luminozitate și sănătate din fiecare por. Acest lucru se realizează cu multă hidratare (fiolele, serurile și cremele sunt esențiale) și o bună corecție a culorilor în punctele strategice cu fond de ten și anticearcăn. Uitați de straturile grele și finisajele excesiv de mate.

Pensule machiaj vezi pe Emag gama completa.

Nuanțe neon

Nuanțele de neon din farduri de ochi pot fi folosite ca un color-block, smokey , lacrimă sau pentru un eyeliner simplu, dublu sau chiar triplu, însoțit de genele false. Aceste culori revin în prin plan, fiind foarte ușor de utilizat pentru a atrage atenția asupra ochilor tăi. Fie că optezi pentru un portocaliu, albastru sau verde neon, cu siguranță e un make-up potrivit pentru o petrecere.

Eyeliner îndrăzneț

Eyelinerul clasic este istorie. Simpla linie neagră sau maro trasată pe pleoapă prinde viață și acum nu mai este nimeni care să o oprească: artistică, geometrică, plutitoare, agitată, minimalistă. Lista versiunilor este interminabilă și totul este permis. Puteți începe prin a vă juca cu diverse modele de eyeliner, iar ulterior să încercați și cu culori diferite. Puteți trasa linii duble, adăuga puncte, puteți compune forme geometrice. Totul stă la latitudinea creativității de care dispuneți și de cât de îndrăzneață sunteți.

Pensule machiaj – oferte Emag

Monocromie

O altă tendință care necesită mult este să o joci cu o singură paletă de culoare. Adică același ton pentru ochi, fard de obraz, buze și chiar manichiură. Nuanțele câștigătoare sunt cele nude, maronii, roșiatice, rozalii sau violet. Acest tip de machiaj vă oferă un aspect foarte elegant, fără cusur, mai ales dacă este aplicat corespunzător. Este genul de machiaj perfect atât pentru job, dar și pentru o cină importantă sau o ieșire cu prietenii.

Fără linii aspre

Cel mai nou trend în ceea ce privește buzele este acela de aplicare a rujului sau a lip gloss-ului în așa fel încât marginile să pară „încețoșate”, oferindu-le un aspect înroșit, natural. Se poate aplica foarte ușor. Pur și simplu utilizați rujul ca în mod normal, iar apoi utilizând o pensulă machiaj sau un burețel mic, ștergi ușor marginile buzelor spre exterior pentru a le da acest efect.

În ceea ce privește aplicarea machiajului , este foarte important să utilizăm produse de calitate. Cosmeticele, în ciuda faptului că sunt fabricate de mărci recunoscute, pot conține substanțe potențial toxice care sunt dăunătoare organismului sau mediului nostru.

Ce ar trebui să ținem cont atunci când cumpărăm machiaj?

  • Verificați dacă nu conțin substanțe toxice precum parabeni și ftalați. Există un indicator că machiajul poate avea o substanță dăunătoare și este un machiaj de lungă durată. Aceste produse trebuie utilizate în anumite ocazii, deoarece conțin substanțe care pot fi toxice.
  • Aveți grijă la produsele rezistente la apă. Știm cât de dăunătoare pot fi aceste tipuri de produse cosmetice (cum ar fi unele rimeluri). Aceste produse sunt greu de îndepărtat, frecarea excesivă poate provoca deteriorarea genelor: se pot despica sau provoca căderea acestora. De asemenea, generați riduri pe piele.
  • Verificați dacă machiajul are substanțe care protejează pielea. Nu este nimic mai bun de spus pentru că nu numai că nu vă răniți pielea, ci o și protejați. Căutați produse cu vitamine și minerale care să vă ajute tenul.
  • Alegeți mereu produse de calitate, însă atenție la preț. Nu mereu cele mai bune produse sunt și cele mai scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus