Ce crede primarul orașului Călan despre demiterea lui Bogdan Țîmpău.

Primarul orașului Călan, Adrian Filip Iovănesc, a declarat pentru Hunedoara Liberă că 8 edili șefi ai PNL s-au întâlnit astăzi cu Bogdan Țîmpău și cer Biroului Politic Național al PNL să le permită să organizeze alegeri pentru desemnarea președintelui interimar al organizației județene.

Iovănesc spune că nu a semnat pentru inițiativa celor 25 de primari ai PNL privind înlocuirea lui Bogdan Țîmpău cu Lucian Heiuș în fruntea PNL Hunedoara:

„Nu m-a întrebat nimeni și nici nu cred că aceasta este o soluție statutară. În 2017 vor fi alegeri în PNL, dar până atunci putem să ne alegem un președinte interimar”.

DETALII AICI:

ȚîmpOUT? Liderul PNL Hunedoara, la un pas de demitere

3 răspunsuri

 1. Iacata-l si pe IOVANESCU!
  Pe asta il recunosti dupa fata ca e liberal.Neam de neamul lui….
  Daca s-ar trezi din morti BRATIENII!!!!

 2. Asta da primar! Aveti dreptate, ca se vede dupa fata lui ca este LIBERAL.., un afacerist, lingau, escroc … se pune bine pe langa oricine.
  Sincer, doresc că actuala conducere a PNL de la judet sa dispara….au produs doar mizerii, nu si-au sustinut deloc candidatii!
  Heius , pare sa fie o obtiune buna , daca stie sa isi aduca langa el oameni comptenti , nu pe interese.Are realizari in spate, s-a dovedit a fi un om de cuvant. SA VEDEM!

 3. sa plece timpau,gligor si harau au nenorocit judetu la locale iau tradat pe candidati pnl,marea majoritate vor schimbare in pnl din membri!sa plece sa nu mai auzim de ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus