Un sfert dintre tinerii care au depus dosarul de recrutare la I.P.J. HUNEDOARA au promovat examenul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti. În ceea ce priveşte şcolile de agenţi de poliţie de la Cluj-Napoca şi Câmpina, perioada de depunere de dosare se încheie abia în data de 14 august.

În urma susţinerii probelor de concurs, 9 dintre cei 36 de hunedoreni care au depus dosarele de recrutare la sediul I.P.J. Hunedoara au promovat examenul de admitere desfăşurat în luna iulie la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti. După parcurgerea programelor de studii în specializarea Drept, respectiv  Ordine şi Siguranţă Publică, tinerii absolvenţi vor putea opta pentru o carieră de ofiţer în cadrul Poliţiei Române.

Alţi 120 de tineri hunedoreni, candidaţi pentru şcolile de agenţi de poliţie

Dacă în cazul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” perioada examenelor de admitere s-a încheiat, tinerii dornici de a urma cariera de poliţist mai au o săptămână la dispoziţie pentru a depune dosarele în vederea susţinerii examenului de admitere la una dintre cele două şcoli de agenţi de poliţie, de la Cluj-Napoca şi Câmpina.

Anul acesta, Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina va scoate la concurs 500 de locuri, dintre care 10 locuri pentru rromi şi 5 locuri pentru alte minorităţi, în timp ce Şcoala de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj-Napoca scoate la concurs 125 de locuri, dintre care 3 locuri pentru rromi şi 2 locuri pentru alte minorităţi.

Până în momentul de faţă, peste 120 de tineri hunedoreni şi-au depus dosarele la sediul I.P.J. HUNEDOARA în vederea susţinerii examenului de admitere la una dintre cele două şcoli de agenţi de poliţie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus