Evenimentul rutier a avut loc luni după-amiaza. Doi bărbați au fost răniți grav și transportați la Spitalul municipal din Hunedoara. 

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, un bărbat de 49 de ani, din localitatea Chitid, a condus un tractor pe DJ 668A, între localităţile Chitid şi OhabaStreiului, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în momentul în care a virat la stânga, spre un drum agricol, a fost acroşat de un autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din comuna Orăştioara de Sus, care se angajase în depăşirea acestuia. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unui bărbat de 47 deani, din comuna Orăştioara de Sus, pasager în autoturism, precum şi a bărbatului care conducea tractorul, ambii fiind transportaţi la Spitalul Dr. Alexandru Simionescu, din municipiul Hunedoara, pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus