Un bărbat, în vârstă de 82 de ani, a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina, la volanul căreia se afla, pe DN 7, la ieșirea din municipiul Orăștie înspre Aurel Vlaicu.

„Pompierii hunedoreni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, pe DN 7, în apropiere de localitatea Aurel Vlaicu, unde a avut loc un accident rutier. În sprijinul pompierilor a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Sosite la locul solicitării, echipajele operative au constatat faptul că, un autoturism a părăsit partea carosabilă, iar conducătorul acestuia a rămas blocat, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea lui. Bărbatul în vârstă de 82 de ani a fost asistat medical la fața locului și ulterior a fost transportat cu ambulanța SMURD la UPU Orăștie, pentru investigații suplimentare și îngrijiri de specialitate. Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire a incendiilor în astfel de situații”, a declarat sg.maj. Roxana Mateuț, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

„Accident rutier DN7, ieșire din Orăștie spre Aurel Vlaicu. Autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, fiind o singură persoană în autoturism.  Este vorba despre un bărbat, care era conștient, având escoriații la nivelul feței”, au informat reprezentanții I.P.J. Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus