Hărău: Va trebui să mă ocup mai energic și de fenomenul Hunedoara „liberă”

Senatorul PNL Eleonora Carmen Hărău este în campanie electorală și vorbește din zori și până-n seară despre ROMÂNIA NORMALĂ. Întocmai ca un lup hămesit care își schimbă blana, dar năravul îi rămâne, distinsa doamnă parlamentar face ce face și își arată colții.

Folosind un limbaj pe care l-a deprins pesemne în vremea când făcea negoț cu țigări, Madam Tutun Carmen Hărău ne transmite direct că se va ocupa mai energic de fenomenul Hunedoara „Liberă”.

Ne vine greu să alegem cuvintele cu care să vă răspundem, stimată doamnă senator în Parlamentul României. Alegem să nu folosim cuvintele pe care le meritați după aceste amenințări – care (într-o Românie normală) ar trebui să atragă atenția autorităților statului, mai ales că nu este prima dată când ne transmiteți astfel de mesaje deplasate.

Nici nu ați ajuns bine la putere, că ne și arătați cum înțelegeți să vă raportați la cei care nu vă cântă în strune. Din experiență știm că nu are rost să facem apel la rezonabilitatea dumneavostră, dar ne adresăm conducerii PNL Hunedoara:

Domnule Lucian Heiuș, cât mai aveți de gând să tolerați astfel de derapaje? Asta ne pregătiți, aceasta este România Normală despre care ne vorbiți? 

harau
Eleonora Carmen Hărău ne acuză că am scris „mizerii” la adresa dumneaei. Vă prezentăm câteva din articolele publicate de Hunedoara Liberă în ultimii ani și vă lăsăm pe dumneavostră, stimați cititori, să ajungeți la adevărurile incomode care o fac pe Carmen Hărău să folosească un asemenea limbaj la adresa noastră.

6 răspunsuri

 1. Aveți grijă la doamna senator, o cheamă și Marcu și trage cu arcu’
  :))

 2. costa_aurelia@yahoo.com' Costa Aurelia spune:

  Nu o cunosc personal,dar nu mi-a plăcut niciodată atitudinea ei, este un om cu două fețe.

 3. O jigodie care latra precum “cainele la luna”!

 4. Catuse@Rares.pnl' Prin noi insine ii arestam pe toti ! spune:

  Gresit ! De fapt este marca PNL ! A se vedea amenintarile lui Rares Bogdan adresate Vioricai Dancila !

 5. laurentiu.nistor@cdep.ro' Lucian Heiuș spune:

  Doamna din imagine și cu Arion Victor se lăudau peste tot că mi-au angajat muierea la Apaprod.Vă lasă memoria copii.Ați îmbătrânit. Nu cumva pe a lui Bobouțanu ați angajat-o ?

 6. Eu nu pot decat sa pun un apelativ simplu. Buleandra. Pardon. Ciuleandra.sau Fefeleaga. Oare cand o leaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus