Controalele în domeniul comerțului cu produse alimentare s-au lăsat și cu patru dosare penale.

În perioada 14-21.04.2016, la nivelul judeţului Hunedoara, peste 430 de poliţişti, majoritatea făcând parte din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice, ordine publică şi poliţie rutieră, în cooperare cu speciliştii A.N.S.V.A. şi A.N.P.C., au desfăşurat acţiuni şi controale la agenţii economici care comercializează produse alimentare, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 339 amenzi, în valoare de peste 173.000 lei.

Totodată, au fost confiscate 40 kg de carne şi 12 litri de alcool, produse ce erau comercializate fără respectarea normelor legale şi au fost întocmite 4 dosare de cercetare penală pentru comiterea unor infracţiuni de evavaziune fiscală.

Pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite comise în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, polițiștii hunedoreni vor intensifica  activităţile  de control la nivelul întregului judeţ.

Un răspuns

  1. Ar trebui in toate supermekaturile sa se faca controale..de exemplu supermekatul Profi din incinta pietei Obor sta carnea expirata de 3 zile..am ramas fara cuvinte…numai asa se poatr imbolnavi lumea..pentru ca nu la toti le sta capu sa se uite la data expirării. …pacat ca nu am facut o poza….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus