Utilizatorii aplicației primesc în timp real informații privind sistările de apă din zona în care locuiesc.

Operatorul regional de apă și canalizare Apa Prod S.A. vine în întâmpinarea clienților săi cu un nou serviciu. Începând din această lună, Apa Prod S.A. a lansat aplicația ApaProd prin care toți clienții societății pot primi informații în timp real despre sistările de apă din zona în care locuiesc.

Aplicația funcționează pe telefoanele mobile cu sistem de operare Android și poate fi descărcată gratuit, atât din Google Play, cât și de pe pagina de internet www.apaprod.ro.

Cum funcționează

Odată descărcată și instalată pe telefonul mobil, utilizatorul trebuie să se înregistreze cu codul de client și numărul contractului pe care acesta îl are încheiat cu Apa Prod S.A.. Apoi își va înregistra numărul de telefon pe care acesta dorește să primească notificările și adresa de email – pe care va fi trimis un cod de verificare necesar activării aplicației.

Atunci când se va înregistra o avarie care va afecta și zona în care clientul locuiește, acesta va primi o notificare pe telefonul mobil cu toate informațiile necesare: intervalul orar de sistare și motivul sistării.

De asemenea, prin intermediul aplicației utilizatorul își poate vedea situația facturilor emise de ApaProd S.A., are la dispoziție tarifele practicate de societate și datele de contact ale societății.

În acest moment, aplicația se adresează doar clienților care au încheiate contracte cu Apa Prod S.A.. Consumatorii care fac parte din asociații de proprietar pot utilizaaplicația numai după cevor primi de la asociația de proprietari de care aparțin codul de client și numărul de contract ale acesteia.

11 răspunsuri

 1. arabelanecula69@gmail.com' Necula Olivia spune:

  Vreau sa-mi activez contul si nu reușesc. Ce se intampla?

 2. sorin.stircu35@gmail.com' SORIN STÎRCU spune:

  NU MA POT INREGISTRA

 3. Nu se descarca aplicatia voastra!!!! Face-ti ceva !!! Sau trimite-ti un link!!! Am mai scris si nu am primit raspuns .Gestionarea online lasa de dorit !!!

 4. laurentiunistor@cdep.ro' Jean Valjean spune:

  Cine să îți răspundă prietene ? Cei care mai știau câte ceva au plecat ,cei care fac parte din triada Nistor-Arion-Puiu nu se coboară, ceilalți au telefoanele închise,care or mai fi.
  “Lipsă personal” cum zicea un confrate.
  Culmea e că domnul Nistor e extrem de tăcut.

 5. apap@yahoo.com' Facturi exagerate apaprod spune:

  Micsorati tarifele apaprod !!!

 6. @Facturi exagerate

  Tarifele nu sunt mari, ești tu sărac…

 7. cristi.tenciu@gmail.com' Cristian spune:

  Unde a dispărut aplicația ApaProd de pe google play.
  Nici măcar o aplicație nu sunteți în stare sa o țineți funcțională dar tarifele știți sa le măriți.
  Bravo ,țineți-o tot așa!

 8. teo_joop@yahoo.co.uk' Pentea Teofil spune:

  Vreau să îmi schimb email și parola cod client este 700000003434 nr contract este HD0070454

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus