Una dintre cele mai simple și cele mai eficiente modalități de plată a facturilor emise de către Apa Serv Valea Jiului, mai ales în această perioadă în care autoritățile recomandă utilizarea mijloacelor de plată de la distanță, este plata on-line.

În acest sens, orice abonat al serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din Valea Jiului poate beneficia de acest mijloc de plată a facturilor, de pe orice dispozitiv electronic conectat la Internet.

Pentru a avea acces la aplicația de plată, clienții trebuie să-și înregistreze mai întâi un cont de client pe situl Apa Serv dedicat, respectiv: https://clienti.asvj.ro/auth. Pentru acest lucru, aveți nevoie completarea online a unor câmpuri cu date care privesc codul de client și codul intern de pe factură, o adresă de e-mail validă, un număr de telefon și o parolă.

Pasul următor este autentificarea, care se face completând câmpurile din secțiunea de autentificare, respectiv adresa de e-mail și parola aleasă.

Odată intrat în baza de date, clientul are la dispoziție toate informațiile legate de istoricul facturilor emise pe numele său, precum și al plăților efectuate, iar prin accesarea butonului ”Plata facturii online” se realizează în mod automat plata prin debitarea contului bancar al beneficiarului.

Directorul general al companiei de apă din Valea Jiului, Cristian Ionică precizează că pentru utilizarea acestei modalități de plată, comisionul bancar pentru operațiunea efectuată este suportat integral de societate, clientul plătind doar suma aferentă consumului, așa cum este aceasta evidențiată pe factură.

„Invit abonații noștri să utilizeze cu încredere această modalitate de plată, care este sigură, simplă și, în condițiile actuale, cea mai bună formă de plată, atât pentru clienții noștri – care nu mai au nevoie să se deplaseze la casierie și nici nu riscă interacțiunea cu alți oameni la cozile de la ghișee – dar și pentru noi, care intrăm în posesia sumelor cuvenite pentru serviciile prestate, direct în cont, fără a expune colegii la riscul de îmbolnăvire prin utilizarea bancnotelor”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

În plus, pentru o parte din abonați, respectiv pentru cei care sunt contorizați la gospodării individuale, Apa Serv Valea Jiului pune la dispoziție și posibilitatea transmiterii online a consumului, pe lângă posibilitatea vizualizării facturii, a plăţii online a acesteia şi a evidenţei plăţilor efectuate.

2 răspunsuri

  1. suciuconstantinovidiu7@gmail.com' Suciu Constantin Ovidiu spune:

    Bună ziua cum pot să plătească apa în orașul valcan

  2. k.adalbert59@yahoo.com' Kolozsi Adalbert spune:

    Nu găsesc secțiunea pentru transmiterea indexului autocitit, am fost și la secție la Petrila și nu am primit indicațiile necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus