Primarul municipiului Deva susține că lotul național feminin de gimnastică ar trebui să se întoarcă la Deva.

Petru Mărginean crede că rezultatele slabe obținute de echipa națională feminină de gimnastică, care a ratat sâmbătă calificarea directă la Olimpiada din 2016, sunt cauzate de felul în care decurg antrenamentele sportivelor.

“S-a ajuns acum după câțiva ani de la mutarea lotului de gimnastică la Izvorani să nu mai avem rezultate. La Deva gimnastele aveau liniște, aveau condiții și se puteau antrena mult mai bine. Nu se poate face gimnastică la distanță, antrenorii la București și lotul de gimastică la Glasgow. Pe undeva se justifică să nu ai rezultate dacă antrenorii nu sunt acolo. Din punctual meu de vedere lotul ar trebui să se întoarcă la Deva.” a declarat primarul Devei, Petru Mărginean.

Echipa României, medaliată la fiecare ediţie a Jocurilor Olimpice, începând din 1976, a ratat pentru prima dată calificarea directă la Olimpiadă în istoria recentă a competiţiei şi urmează să evolueze, tot în premieră, la un turneu preolimpic, alături de celelalte echipe clasate pe locurile 9-16 la Campionatul Mondial de la Glasgow.

foto http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus