Liniștea instituită de Viorel Arion în Consiliul Local al Municipiului Hunedoara prin negocierile purtate încă de la câștigarea mandatului, pare că a cam luat sfârșit. Dovada, ultima ședință în care consilierii, din ce în ce mai conștienți de răspunderea pe care o poartă, nu au ezitat să dezbată la sânge proiectele de hotărâre inițiate de edilul lor. Ședința s-a prelungit destul de mult, pentru că aleșii locali nu au lăsat nimic să le scape din cele 29 de proiecte de pe ordinea de zi.

Proiectul cu numărul 12 de pe ordinea de zi, privind închirierea prin licitație publică a unui spațiu în suprafață de 43 mp situat pe strada A. Iancu, nr.9bis, fost atelier de metrologie, a încins spiritele în sala de ședințe. Consilierul local Ovidiu Crișan a dorit să aducă un amendament proiectului, moment în care primarul Viorel Arion l-a cam apostrofat pe consilier, spunându-i că acest spațiu „este destinat persoanelor cu dizabilități”. După un schimb de replici, Crișan și-a retras amendamentul, iar proiectul a fost votat. În momentul în care s-a trecut la următorul proiect, Crișan a realizat că, de fapt, acesta este punctul care viza persoanele cu dizabilități. Constatând că a fost indus în eroare de primarul Viorel Arion, consilierul local Ovidiu Crișan a părăsit ședința, vizibil enervat de manevra edilului. Paradoxal, tot Viorel Arion i-a reproșat lui Crișan că trebuia să citească mai atent proiectele, pentru a evita această situație.

Cert este că enunțurile celor două proiecte de hotărâre erau aproape identice, singura diferență fiind cea a suprafeței spațiilor oferite spre închiriere prin licitație publică. Un mic detaliu care a dus la reacții virulente, dar și la o confirmare a faptului că există o tensiune evidentă între Viorel Arion și consilierul local Ovidiu Crișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus