Fost pesedistă a sărit în 2012 în barca PNL pentru a fi nominalizată candidat la funcția de deputat în Colegiul Hunedoara.

Deputatul Laurențiu Nistor a povestit luni, în cadrul unei conferințe de presă, “întâmplarea” prin care Carmen Hărău a trecut de la PSD la PNL și felul în care a fost aleasă deputat.

„Pe Carmen Hărău nu a dat-o nimeni afară din PSD. În 2012 era încă în PSD. Ne-am întâlnit la Murighiol (județul Tulcea, n.red.) pentru a stabili candidaturile în cadrul USL la alegerile parlamentare. Eu am cerut ca PSD să aibă candidați la colegiile din Hunedoara și Hațeg și am propus să cedăm PNL-ului colegiul de deputat de la Petrila. Pentru Hunedoara o aveam pregătită pe Carmen Hărău. Liderii noștri nu au fost de acord pe motiv că se punea în pericol alegerea lui Cosmin Nicula ca senator. Atunci, Moloț (Mircea Moloț, fost președinte PNL Hunedoara) a propus s-o lăsăm pe Carmen Hărău să candideze din partea PNL. Așa a ajuns Carmen Hărău mare PNL-istă! Acolo însă a învățat un alt fel de politică”, a spus Laurențiu Nistor.  

Spusele liderului PSD sunt completate de unul dintre liberalii de seamă ai județului Hunedoara, care remarca zilele trecute cu amărăciune că, spre deosebire de liberali, social democrații au reușit s-o țină departe de zona decizională pe Carmen Hărău timp de 12 ani: „Au avut un antivirus la PSD pentru Carmen Hărău, unul foarte eficient. La ei n-a putut să-și dea în petec așa cum face la noi…”.

Ironic, deputatul Laurențiu Nistor a încheiat cu un mesaj pentru liberalii hunedoreni: „PNL-iști din județul Hunedoara, dacă o lăsați pe Carmen Hărău să coordoneze Organizația Județeană a PNL Hunedoara, veți avea sub 20% la alegeri. Treziți-vă din adormirea în care ați intrat!”.

Un răspuns

  1. andreea_iulia@yahoo.com' andreea iulia spune:

    Harau n-a plecat in 2000 din PSD ca organizatia n-a votat propunerea lui Nistor, dar apoi au tinut-o pe tusa si nici ea n-a mai calcat pe la ei. PSD a scris istoria de dupa 2000 zdrobind Hunedoara pe care liberala Harau se zbate acum sa o puna pe picioare. Sa va fie rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus