Mircea Moloț nu i-a rămas dator senatorului PSD Cosmin Nicula, care în urmă cu câteva săptămâni a declarat că șeful liberal al CJ Hunedoara „a ridicat corupția la rang de virtute.”

„Dacă mă ambiționează o să scot să vadă oamenii ce sume de bani a atras el la Gurasada (comuna natală a senatorului PSD, n. red.). Cum se face că senatorul Văii Jiului, al județului Hunedoara, aduce fonduri numai la Gurasada?”, a întrebat retoric președintele CJ Hunedoara.

Mircea Moloț susține că nu e corect față de locuitorii Văii Jiului și nici față de restul județului Hunedoara ca senatorul Cosmin Nicula să atragă fonduri doar în comuna natală. Șeful CJ se referă la cea mai recentă alocare de fonduri din partea Guvernului pentru proiectul de regularizare a pârâului Gurasada în valoare de 49.984.000 lei (peste 11 milioane de euro).

„Dacă este senatorul Văii Jiului, al județului Hunedoara, de ce atrage fonduri doar pentru comuna lui?”, a mai întrebat Mircea Moloț.

3 răspunsuri

  1. Pup@gmail.com' Pup Matei spune:

    Molot moare de invidie pt ca banii astia nu poate săi dea cu Dedicație lui Venter Ginerele lui ! Adică tot lui in buzunar sa ajungă ! Te oftici turnătorule ce ești!

  2. Mai bine in comuna lui Nicula ,decit in drumuri prin paduri pe unde merg oile lui prin interpusi.Nu mai vorbim cit sa furat acolo ,ca nu poti trece doua trabanturi unul pe linga altul.

  3. Molot turnator si distrugator de destine umane!!!! Tu ce ai facut pentru judetul asta timp de 16 ani????? Iti spun eu!!!! Ai asteptat sa vina bani de la guvern ca sai toci tu si familia ta nefericitule!!!! Se strange funia de gatul tau panturule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus