Mizeria din zona Staţiei CFR Deva i-a scos din pepeni pe reprezentanţii administraţiei locale care i-au somat pe responsabilii de administrarea zonei să strângă gunoaiele.

Potrivit legislaţiei în vigoare, în zona de protecţie a infrastructurii feroviare este interzisă depozitarea deşeurilor care ar putea provoca degradarea acesteia, a zonei de protecţie sau a condiţiilor de desfăşurare normală a traficului feroviar. Acest lucru însă se pare că a fost ignorat în ultima perioadă de administratorii Staţiei CFR din Deva, având în vedere că zona a fost sufocată de gunoaie. Pentru că situaţia nu mai putea continua aşa, şefii Poliţiei Locale Deva i-au somat pe cei responsabili de curăţenia zonei să ia măsuri.

Astfel, la mijlocul lunii martie, Centrul Regional de Exploatare, Întreţinere şi Reparaţii Căi Ferate Timişoara a primit o somaţie în vederea luării măsurilor care se impun în vederea salubrizării zonei. Reprezentanţii CFR au fost ameninţaţi de Poliţia Locală Deva că, în caz contrar, vor fi aplicate amenzi.

După două zile de la primirea somaţiei, administratorii Staţiei CFR au salubrizat zona şi au promis că vor rezolva în cel mai scurt timp şi problema depozitării deşeurilor adunate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus