Echipa de futsal a încheiat ediţia 2014-2015 a Ligii I pe primul loc.

Înainte de ultima rundă, devenii au un avans de şase puncte faţă de a doua clasată, Futsal Klub Od. Secuiesc şi, duminică, vor câştiga fără joc, cu 3-0, partida pe care ar fi trebuit să o dispute pe teren propriu în faţa Progresului Focşani.

Gruparea de pe Milcov a trimis un fax către Federaţia Română de Fotbal prin care solicită neprogramarea jocului, în condiţiile în care Progresul se confruntă cu grave probleme financiare.
În aceste condiţii, Progresul Focşani va pierde jocul cu 3-0, dar va scăpa de o eventuală amendă, deoarece fiecare echipă din primul eşalon are dreptul la câte o neprezentare pe sezon. Pentru a rămâne în prima ligă a ţării, Progresul Focşani are nevoie de două victorii în baraj, confruntări pe care echipa antrenată de Elvis Ilaş şi Petrache Gurguiatu le va susţine împotriva ultimei clasate, Clujana Cluj Napoca. Celelalte meciuri din etapa a XXII-a (27-29 martie) sunt: KSE Târgu Secuiesc – Spicom Sfântu Gheorghe, CS United Galaţi – CS City’us Târgu Mureş, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Dunărea Călăraşi. Partida Autobergamo Deva – FC Progresul Focşani nu se dispută, deoarece focşănenii au decis să nu se prezinte la meci. Va sta CS Muncitorul Reşiţa.
În Cupa României la futsal, sferturile de finală, din jurul datei de 19 aprilie, programează meciurile: CITY’US Târgu Mureş – United Galaţi, Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ (Liga a II-a) – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, CS Muncitorul Reşiţa – KSE Târgu Secuiesc, AS CITY’US II Târgu Mureş (Liga a II-a) – Autobergamo Deva.

Clasamentul Ligii I la futsal

1. Autobergamo Deva – 49p
2. FK Od. Secuiesc  – 43p
3. Cityus Tg. Mureş – 43p
4. United Galaţi – 40p
5. Spicom Sf. Gheorghe – 39p
6. Dunărea Călăraşi – 25p
7. Muncitorul Reşiţa – 22p
8. CSMS Iaşi – 21p
9. KSE Tg. Secuiesc – 19p
10. Progresul Focşani – 3p
11. Clujana Cluj Napoca – 3p

monitorulvn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus