În urmă cu puțin timp, pompierii Secției Brad au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD la un accident rutier semnalat pe raza municipiului Brad. În urma evenimentului, una dintre pasagere, în vârstă de 56 de ani, a rămas încarcerată, iar cealaltă pasageră, în vârstă de 32 era de asemenea blocată, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru extragerea acestora.

Ulterior, cele două victime au primit îngrijiri medicale la fața locului și apoi au fost transportate la spitalul din localitate, conștiente și cooperante, în vederea primirii tratamentului de specialitate.

„Pentru misiune a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. La locul indicat, pompierii au găsit un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un pârâu. Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri”, a declarat sg. maj. Roxana Mateuț, purtător de cuvânt ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus