Nemulţumirile vechilor liberali din judeţul Hunedoara legate de modul în care a fost desemnată de la centru conducerea Filialei PNL se transformă în reproşuri. Primarii liberali din judeţ cer respectarea deciziilor luate la nivelul Filialei.

Nu mai este pentru nimeni un secret că validarea deputatului Bogdan Ţîmpău ca președinte interimar până în 2017 este tot mai puternic contestată de vechii liberali din judeţ. Înaintea şedinţei în care s-ar putea tranşa această problemă, primarii liberali din judeţ transmit un mesaj clar conducerii centrale a vechiului PNL.

„În decembrie, noi am votat un interimat pentru 30 de zile, pentru ca după aceea conducerea de la Bucureşti să hotărască altceva. Înţeleg că la centru este puterea decizională, dar e preferabil să ne întrebe şi pe noi, iar când votăm ceva să ni se respecte decizia”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro Ovidiu Furdui (foto), vicepreşedinte al vechiului PNL Hunedoara.

Furdui, care este şi primar în funcţie, susţinte că „PNL Hunedoara este o organizaţie puternică şi nu trebuie să-i deranjeze pe cei de la centru să ţină cont şi de ceea ce vrem noi.” Mai mult, Ovidiu Furdui spune că s-ar impune inclusiv consultarea Statutului partidului, care să lămurească situațiile în care Centrul poate impune decizii peste capul liderilor județeni ai partidului.

„Singurul motiv pentru care cineva şi-ar dori să preia conducerea Filialei trebuie să fie menţinerea unităţii partidului”, mai spune vicepreşedintele PNL Hunedoara.

Conducerea organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL este disputată de două tabere: una încă fidelă fostului preşedinte Mircea Moloţ, acuzat de fapte de corupţie şi aflat în arest la domiciliu, şi a doua – compusă în mare majoritate din primarii liberali din judeţ care vor o nouă direcţie pentru partid şi ruperea de trecut.

CITEȘTE ȘI: Interimatul lui Ţîmpău se clatină sub presiunea primarilor

Un răspuns

  1. Corect!!! D-l vicepresedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus