Liderii Alianței Creștin Liberale sunt nevoiți să modifice programul politic din perioada imediat următoare. Surse politice susțin că data în care va avea loc Liga Aleșilor Locali ai ACL va fi modificată.

Aleșii locali ai PNL și PDL vor fi nevoiți să schimbe data la care va avea loc întâlnirea de la nivel național. Inițial, aceștia urmau să se reunească la Brașov în primul weekend din luna septembrie. La aceeași dată însă va avea loc și Serbarea Națională de la Țebea, unde se vor comemora 142 de ani de la moartea Eroului Național Avram Iancu.

„Vă dați seama că, cel puțin noi, aleșii din județ, vom fi la Țebea. Vor veni colegi și din alte județe, iar din acest motiv am cerut modificarea datei întâlnirii, ca să putem participa la serbarea din Țara Moților”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro un important lider ACL Hunedoara.

Logica aleșilor ACL merge mai departe și, din moment ce la Țebea sunt așteptați mii de oameni, este limpede că acțiunile de campanie nu vor ocoli cea mai mare Serbare Națională din județul Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus