Gherman Andrei Ștefan și Lupulescu Ionel Gabriel au fost arestați preventiv în luna decembrie

Judecătoria Hunedoara a prelungit pentru a șaptea oară mandatele de arestare preventivă pentru Gherman Andrei Ștefan și Lupulescu Ionel Gabriel care au pătruns, în data de 3 septembrie 2022 într-o locuință situată în cartierul Peștișu Mare, din Hunedoara. Acolo, ei au exercitat acțiuni violente împotriva persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 64 de ani şi a nepoţilor acesteia, în vârstă de 8 şi de 10 ani, pe care i-au lipsit de libertate în mod ilegal, legându-le mâinile și picioarele şi aplicându-le bandă adezivă pe gură. Apoi, au sustras din locuință 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri. După sustragerea acestor valori, bărbaţii au părăsit locuința lăsând părţile vătămate legate, acestea fiind găsite la scurt timp de un membru al familiei, care a alertat poliţiştii.

În decembrie 2022, polițiștii i-au prins pe cei doi bărbați în vârstă de 31 și 33 ani. Ancheta a fost îngreunată pentru că cei doi au avut fețele acoperite cu cagule, iar pe mâini au purtat mănuși.

Gherman Andrei Ștefan și Lupulescu Ionel Gabriel au fost arestați preventiv în luna decembrie.

Gherman Andrei Ștefan și Lupulescu Ionel Gabriel au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată. Ei au cerut instanței de fiecarae dată să fie cercetați sub control judiciar sau în arest la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus