Bărbatul a căzut de la circa 8 metri înălțime

Bărbatul care a căzut de pe acoperișul primăriei din Hunedoara este transportat acum la Timișoara, cu un elicopter. Starea lui este foarte gravă. Potrivit managerului Spitalului municipal „Dr. Alexandru Simionescu”, Radu Budae, bărbatul de 41 de ani este în stare critică, existând o suspiciune  înaltă de disecție de aortă:

„ Acum pleacă la  Institutul de Boli Cardio-Vasculare din Timișoara. Are și traumatism toracic, abdominal, dar cel mai grav este că există o suspiciune înaltă de disecție de aortă”. 

Un bărbat a căzut astăzi de pe acoperișul clădirii, de la aproximativ 8 metri

Muncitorul în vârstă de 41 de ani a urcat la înălțime, fără să poarte echipament corespunzător. El s-a dezechilibrat și a căzut pe pământul din fața clădirii. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean care a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Hunedoara „dr. Alexandru Simionescu”. El este supus acum unor investigații medicale, pentru a se stabili cu exactitate ce leziuni prezintă.

Pe de altă parte, reprezentanții firmei care execută lucrările au declarat pentru Hunedoara Liberă că vor opri șantierul și vor face verificări cu privire la felul în care societatea la care este angajat bărbatul a respectat normele de protecția muncii. Bărbatul este angajat al unei societăți comerciale care are lucrarea într-o colaborare cu cea care a câștigat licitația.

Clădirea Primăriei Hunedoara se reabilitează printr-un proiect european. Lucrările vizează modernizarea întregii clădiri care a fost ridicată în perioada 1935 – 1937, fiind primul Palat Administrativ construit în Transilvania după Marea Unire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus