Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

♠ La PSD e agitație mare cu mitingul vieții. Se dau telefoane, se trimit sms-uri, se cer tabele, se face inventarul membrilor. Panică totală! Dacă nu se strâng suficienți iubitori de familie tradițională din județ?

♣ La PNL pare că a venit vacanța. Toată lumea mulțumită. Ce mai dă cu bâta în baltă senatoreasa. Mai scrie pe site-ul propriu cu numele secretarei, mai dă ordine pe la băieții de la Hunedoara, se mai dă cu balonul și cam atât.

♥ Și la Consiliul Județean s-a făcut pace. Mircea Bobora va rămâne președinte, după ce planetele s-au aliniat în favoarea sa. Urmează niște surprize însă. Vom vorbi la timpul potrivit.

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

3 răspunsuri

  1. victor1907@gmail.com' victor spune:

    Haideti sa va spun eu SURPRIZE legate de CJ: mutarea lui Stoian la spital si aducerea in locul lui, la CJ, a lui Avram din Valea Jiului. Mutarea e cu bataie lunga. Nistor il pregateste pe Avram pentru presedinte la CJ. Breaking news!

    • Domnule Victor, ca de obicei, aveți comentarii foarte inteligente, documentate și inspirate. De data aceasta, aveți dreptate doar parțial. Vorbim peste câteva zile.

  2. Oare au vazut raportul DNA privind coruptia din sanatate, prezentat azi?
    Ce se intampla acum la CJ si Spitalul Judetean Deva poate fi luat drept studiu de caz in ceea ce priveste coruptia organizata la nivel de institutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus