Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

♣ „Talentatul” domn Prip a ajuns director la hidrocentrală. Asta după ce puse pe butuci cândva „Drumurile și podurile județene”, cam după „modelul” TelDrum. Să trăiască, la mulți ani!

♠ Ioan Demeter nu mai e director medical la Spitalul Județean. Gurile rele spun că nici nu prea vrea nimeni să ocupe această funcție și că doamna care a fost numită deja vrea să plece de pe post.

♥ Partidele încep să facă sondaje de opinie. Bineînțeles că aceia care plătesc au pretenția să fie cei mai tari, cei mai iubiți. S-a mai întâmplat așa, iar rezultatele alegerilor au demonstrat că realitatea e tare dureroasă și taman invers decât au spus-o sondajele.

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

 

Un răspuns

  1. La Spitalul Judetean Deva, Demeter abuzeaza de relatiile din diferite medii si face tot posibilul sa domine institutia pt. interese personale si obscure si nimanui nu-i pasa iar doamna a fost numita de el(tot cu scopul de a-i servi intereselor obscure ale lui Demeter si clicii lui) si nu vrea deloc sa plece, ba din contra, se pregateste un concurs pe “masurile” doamnei cu pricina.
    A se trata ca atare!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus