TE FACE MAMA EURODEPUTAT

La PNL, municipiul Hunedoara, nu e așa mare agitație pentru europarlamentare. Deh, Bruxelles-ul e departe chiar și pentru Madam Hărău!

Apropo (prietenii știu de ce!), DUamna are nevoie de o pauză, să se reculeagă după vestea proastă a candidaturii fostei colege de la PSD Hunedoara pentru Parlamentul European. Auzi, domnule, s-o pună pe 11 pe asta mică, cum o chemă…?, asta domnule, de pretutindeni… Natalia, așa! S-o pună ciuma pe poziție eligibilă și eu să-l plimb pe Siegfried prin Valea Jiului… Nu se face, domnule!

În altă dezordine de idei, se zvonește că liberalii din municipiul Hunedoara (angajații lui Madam, deh!), în opoziție de aproape 3 ani, și-au făcut fiecare tot felul de liste cu posturile pe care visează să le ocupe fiecare după alegerile locale din iunie 2020. De aici și supărarea unui consilier local care a și demisionat recent din PNL: nu era pe listă pentru postul de viceprimar…

Bonus: DANSUL PINGUINILOR sau TE FACE MAMA EURODEPUTAT (că pe toți câți am pupat, vântul i-a cam vânturat)

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

3 răspunsuri

  1. Pamflet, nepamflet dar trebuie putin respect pentru Lege. De cand se fac liste si pentru Viceprimari ? Asa o fi la PNL ?

  2. Lasă că merge Filiche la Alde și devine vicepreședinte de Consiliu Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus