Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

Duminică iar s-a blocat telecabina din Deva. A doua oară într-o săptămână.

Pompierii alpinisti de la ISU Hunedoara au coborât 11 copii și 2 adulți pe o scară culisabilă. Frumoasă amintire de concediu, nu-i așa? Bieții turiști plătitori de bilet vor avea ce povesti despre „tezaurul” hunedorean de incompetență și nesimțire. Asta da carte de vizită!

Luni, Alin Suciu (șeful Serviciului Administrativ-Telecabină din cadrul Serviciului Public Administrare Cetate Deva) ne-a liniștit: „În ceea ce privește telecabina, o echipă tehnică de specialitate lucrează acum la remedierea avariei. Nu vom mai reporni telecabina decât atunci când vom avea garanția siguranței turiștilor care ne vizitează monumentul istoric.” 

Până ieri inclusiv, nu a contat siguranța turiștilor – așa reiese din declarația șefului și, de altfel, este evident din cele întâmplate.

Ați auzit des, nu-i așa, refrenul cu „patrimoniul turistic al județului”. Noroc că e pe mâna unor astfel de nepricepuți, a căror deviză este: N-au putut strămoșii construi cât putem noi distruge!

Pentru autoritățile plătite boierește din bani publici care fac din vizitarea obiectivelor turistice ale județului un SPORT EXTREM, un călduros Să vă fie rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus