Traian Berbeceanu a solicitat în instanță revocarea măsurilor preventive care au fost luate pe 26 noiembrie, odată cu eliberarea sa din arest.

Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, comisarul șef Traian Berbeceanu a solicitat judecătorilor Tribunalului Hunedoara ridicarea măsurilor luate de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la finalul celor 33 de zile petrecute în arest.

La termenul stabilit pentru data de 31 martie, judecătorii hunedoreni au decis amânarea cauzei pentru data de 7 aprilie.

Traian Berbeceanu a fost eliberat din arest de completul de la ÎCCJ după ce a petrecut 33 de zile în arest. Polițistul hunedorean trebuie să respecte mai multe obligații, printre care: să se prezinte la organele judiciare ori de câte ori este chemat, să se prezinte la Poliţia municipiului Deva conform programului de supraveghere întocmit de organele de poliţie menţionate, să nu-şi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organelor judiciare și să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme.

Pe lângă aceste măsuri, Traian Berbeceanu nu are voie să se întâlnească cu 46 de persoane care au diferite calități în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT Alba.

Comisarul șef Traian Berbeceanu este învinuit în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT Alba Iulia, dar are calitatea de martor în dosarul procurorilor DNA care îi anchetează pe procurorii care au întocmit primul dosar pentru abuz în serviciu și represiune nedreaptă.

În prezent, Traian Berbeceanu este încadrat la unul din serviciile din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

3 răspunsuri

  1. jchinez@gmail.com' Anton Pan spune:

    Sper sa se faca dreptate in final. Iar dupa acest “concediu” impus, sper ca domnul ofiter sa se intoarca in prima linie. Avem nevoie de toti acesti oameni dedicati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus