Lipsa pistelor pentru bicicliști devine un subiect din ce în ce mai fierbinte pentru autorități, și asta deoarece numărul celor care preferă ca mijloc de transport sau agrement bicicleta, este din ce în ce mai mare și în țara noastră.

„Nu trebuie să fim mulți, trebuie să fim toți!”

„Masa critică” este o acțiune de plimbare în masă pe biciclete care are loc în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în peste 500 de orașe ale lumii. Acțiunea este un efort de a promova mersul pe bicicletă ca modalitate de transport ieftină și ecologică sau ca formă de mișcare în aer liber. Prin această manifestare, cicliștii își propun să atragă atenția și să motiveze cât mai mulți oameni, devenind astfel o masă critică.

pe bicicleta1

“Masa Critică”, acum și la Deva!

Hunedorenii, iubitori ai mersului pe bicicletă, sunt invitați să participe la acțiunea „Masa Critică” pentru a sensibiliza atât autoritățile locale, cât și  ceilalți participanți la traficul rutier din oraș. “Noi nu blocăm traficul, noi facem parte din trafic”, este mesajul pe care vor să îl transmită cicliștii care participă la acțiune. Masa Critică este o “coincidență organizată”, fără conducători, organizatori, fără înscrieri sau membri. Tot ce trebuie să faceți este să vă echipați corespunzător și să veniți cu toții în Piața Unirii din Deva, în data de 25 aprilie, ora 18.00. Copiii sub 14 ani pot participa la acțiune doar însoțiți.

2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus