Înaintea votării proiectului de hotărâre privind eliberarea din funcție a vicepreședintelui Ioan Rus, consilierii social-democrați au părăsit ședința de plen a Consiliului Județean.

Consilierul județean PSD, Doru Gaita, a reproșat liberalilor plecarea din USL și fuziunea cu PDL. „Oamenii sărbătoresc Sânzienele, o sărbătoare cu conotații de dragoste. Sânzienele sunt flori galbene foarte frumoase și nu întâmplător ziua este considerată ziua când natura începe să dea înapoi, plantele nu mai cresc, cucul nu mai cântă. Se deschid porțile Cerului, se fac pomeni. E o zi în care nu trebuie făcute acțiuni meschine. Viitorul va confirma acțiunile fiecărui om de astăzi. Nu sunt liberal, dar am susținut împreună aceleași idei pentru binele acestui județ, pentru că am avut cu cine. Virtutea locuiește pe stânci greu de urcat, virtutea are un singur nume „Puterea”. În județ, am avut impresia că există o atmosferă de lucru, bazată pe prietenie pentru binele hunedorenilor. Cine își face prieten dintr-un dușman, acela înghite otrava de bunăvoie. Sunt dezolat de acest punct de pe ordinea de zi (eliberarea din funcție a vicepreședintelui Ioan Rus, n. red.). Când urci pe scara vieții nu uita să dai „Bună ziua”, ca să aibă cine să îți răspundă atunci când cobori. La punctele 3 și 4 ne retragem din sală”, a declarat Doru Gaita, consilier județean PSD, după care toți consilierii social-democrați au părăsit sala.

Președintele CJ Hunedoara, Mircea Moloț a declarat: „Sunt convins că domnul Rus va înțelege. Nu eu, ci șeful PSD din județ a spus că domnul Rus a ascuțit creioane timp de 6 ani la Consiliul Județean.”

PE ACELAȘI SUBIECT: IOAN RUS, ELIBERAT DIN FUNCȚIA DE VICEPREȘEDINTE AL CJ HUNEDOARA

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus