În data de 11 noiembrie începe campania electorală în mod oficial.

PNL duce o campanie agresivă în municipiul Hunedoara. Legea permite afișajul stradal, dar nu permite niciunui partid să sune oameni necunoscuți pe telefoanele personale și să le ceară să voteze cu un anume partid. Astfel de lucruri se pot întâmpla doar dacă persoana contactată și-a dat numărul de telefon. Mai mult, până acum niciun ziar local nu a fost distribuit împreună cu materiale de propagandă electorală. În schimb, săptămânalul local „Replica” a fost distribuit sâmbătă în Piața Obor împreună cu materiale electorale ale candidatului PNL pentru Senat, Eleonora Carmen Hărău, care este acționar la firma care are în proprietate săptămânalul „Replica”.

În data de 11 noiembrie începe campania electorală în mod oficial. Surse: PNL a comandat mai multe sondaje de opinie. Nimic deplasat în asta, sondajele fiind un instrument de lucru pentru partide în preajma sau în campaniile electorale, doar că rezultatele arată că, în municipiul Deva, PSD are 35 la sută intenție de vot, iar PNL – 23, în timp ce candidatul Eleonora Carmen Hărău nu ar trece de 17 la sută în municipiul Hunedoara. Din acest motiv, campania candidatei a devenit atât de agresivă în municipiul Hunedoara.

Mai multe persoane ne-au sesizat la redacție și prin mesaje private că au fost contactate de către persoane necunoscute, cărora nu le-au dat niciodată numerele de telefon. Acele persoane le-au cerut să voteze cu PNL, indicând că printre candidați se numără deputatul Eleonora Carmen Hărău. Partidele folosesc astfel de metode în Statele Unite ale Americii, dar acolo alegătorii sunt înregistrați la partide, se știe ce opțiuni politice au. Mai mult, chiar eu am fost sunată pe telefonul fix, în condițiile în care acest număr este trecut la secret și este cunoscut doar de maximum 10 persoane, care nu fac politică și care nu își permit să dea numărul de telefon cuiva, de pe numărul 0734251422.

De ce atâta agitație? În urmă cu 4 ani, Hărău a obținut 18.344 de voturi în orașul natal. Acum riscă să obțină o treime din acele voturi, lucru care i-ar aduce multe probleme în partid. În plus, prin această campanie, Hărău încearcă să aducă mai multe voturi listei PNL la Senat decât celei pentru Camera Deputaților în municipiul Hunedoara. Astfel, ar justifica în fața colegilor că popularitatea sa este mai ridicată decât a PNL în municipiul Hunedoara. De altfel, ea s-a luptat să ajungă pe lista PNL pentru Senat ca să scape de adversarul direct din Hunedoara – Ilie Toma de la PSD, dacă ar fi candidat pentru Camera Deputaților.

În același timp, este interesant faptul că Eleoonora Carmen Hărău evită să organizeze întâlniri cu electoratul în municipiul Hunedoara. Ea participă doar la acțiuni la care este sigură că nu va fi huiduită.

2 răspunsuri

 1. TATA IPOCRITA SI HOATA!
  MARS ACOLO UNDE ITI E LOCUL!
  SI INCETATI ODATA SA NE MAI ACRESATI CU MESAJELE VOASTRE MINCINOASE!
  Nimeni nu mai crede in spusele voastre, indiferent de la ce partid sinteti, va intereseaza doar sa furati pentru voi si acolitii vostri, de parca o sa traiti sapte vieti.
  Ar trebui sa nu mai apareti in public niciodata si sa dati socoteala pt. toate vietile distruse din cauza lacomiei voastre si a lipsei de educatie si onestitate.
  NEMERNICI FARA DUMNEZEU, ASTA SUNTETI CU TOTII!

 2. dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

  Sper sa nu o mai voteze nimeni, pe ea si pe ceata ei de Hoti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus