Proiectul de reabilitare a campusului şcolar din municipiul Hunedoara a fost semnat marţi de primarul localităţii, Viorel Arion, şi directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest, Sorin Maxim.

Anul viitor un număr de 1.300 de elevi vor beneficia de condiţii mai bune de studiu graţie unui proiect care a obţinut finanţare europeneană.

Campusul Colegiului Economic “Emanuil Gojdu” din Hunedoara, de 3.398 de metri pătraţi, va cuprinde 40 de săli de clasă, 7 laboratoare, 1 bilbiotecă, 2 săli de sport, 1 cantină şi 4 ateliere.

Potrivit proiectului, vor fi reabilitate corpul unde se realizează studii liceale, corpul cu studii gimnaziale, Cantina, Atelierele şi Sala de port. 

Valoarea totală a proiectului, finanţat din fonduri europene este de 9.926.661,14 lei, iar valoarea finanţării nerambursabile este de 5.764.075,03 lei.

 “Proiectul a pornit în anul 2007 fiind finanţat cu fonduri de la Guvern. Finanţarea a fost oprită şi iată cu după 7 ani obţinem din nou bani pentru finalizarea reabilitării celui mai modern campus şcolar din zonă”, a declarat prof. Anişor Pârvu, directorul Colegiului Economic “Emanuil Gojdu” din Hunedoara. 

Un răspuns

  1. felicitări ! utilă investiția ! mai trebuie și elevi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus