Magistraţii Tribunalului Hunedoara au stabilit primul termen în procesul deschis de Mircea Moloţ împotriva Instituţiei Prefectului.

Judecătorii Tribunalului Hunedoara vor analiza acţiunea deschisă în contencios administrativ de către preşedintele suspendat al CJ Hunedoara la începutul lunii martie. Mircea Moloţ cere în instanţă anularea ordinului de încetare a mandatului de preşedinte al CJ Hunedoara înainte de expirarea duratei normale semnat de prefectul judeţului, Sorin Vasilescu.

Primul termen al acestui proces va avea loc pe data de 5 martie 2015.

Dacă instanţa va respinge acţiunea lui Mircea Moloţ, acesta îşi pierde mandatul de preşedinte al CJ Hunedoara, iar funcţia devine vacantă.

Prefectul Sorin Vasilescu a semnat ordinul de încetare a mandatului de preşedinte al CJ Hunedoara înainte de termen la data de 28 ianuarie 2015 după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a declarat pe Mircea Moloţ incompatibil.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | DOCUMENTUL CARE PUNE CAPĂT EPOCII MOLOŢ

Un răspuns

  1. Este strigator la cer cat tupeu are individul asta si cata influenta are inca avand in vedere jaful si abuzurile savarsite.
    Oare ce mai asteapta institutiile responsabile sau pe ce se mai bazeaza asta cand se agata cu dintii de functie si privilegii?
    Daca am privi in urma si am analiza cine a participat din partea conducerii centrale PNL la ultimele alegeri in care MOLOT a fost “in unanimitate” presedinte al organizatiei judetene PNL, am avea motive sa credem ca prin noile numiri controversate in fruntea unor institutii, MOLOT ar putea gasi un sprijin?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus