Progresiștii hunedoreni vor decide până la începutul lunii martie numele candidaților pentru 67 de primării, precum și listele pentru cele 69 de consilii locale și cel județean.

PSD și UNPR au decis: fiecare cu candidații săi la locale. UNPR are în județ doi primari, la Petroșani și Geoagiu, Tiberiu Iacob Ridzi și Ioan Vălean. Cei doi sunt singurii candidați cerți pentru locale din partea UNPR.

Președintele Organizației Județene a Uniunii Naționale pentru Progresul României, Haralambie Vochițoiu, a declarat pentru Hunedoara Liberă că partidul are în vedere mai multe nume de candidați în toate localitățile județului:

„Îi vom alege pe cei mai buni, care pot să câștige. Nu dau nume acum, pentru că nu decid singur. Vă asigur că vor fi cei mai buni candidați. Sigur îi vom desemna până la începutul lunii martie!”.

Vochițoiu nu a infirmat, dar nici nu a confirmat dacă în municipiul Hunedoara printre posibilii candidați se numără fostele glorii ale sportului românesc, Mihai Leu și Romulus Gabor:

„Mihai Leu se simte din ce în ce mai bine și e dornic de muncă. Romică Gabor ar putea fi și el candidat”.

Pe de altă parte, pe listele UNPR s-ar putea regăsi în primăvară persoane care vor părăsi PSD și PNL, nemulțumite de locurile pe care se vor regăsi pe liste. Până și Mircia Muntean s-ar putea reîntoarce în UNPR, dacă partidul lui Mircea Geoană nu crește suficient, ca să îi ofere o echipă cu care să lucreze în campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus