Numele lui Cornel Resmeriță apare în ”Dosarul Gala Bute”, în care este anchetată și Elena Udrea. Cum a ajuns un baron PSD să facă combinații cu Elena Udrea, din moment ce aceștia doi erau adversari politici?

Cornel Resmeriță este unul dintre cei mai vechi primari din județul Hunedoara și se află la al IV-lea mandat.

În presa locală s-a vorbit, nu de puține ori, despre faptul că Resmeriță își împărțea frățește județul cu fostul președinte al CJ, Mircea Moloț, care între timp a pierdut mandatul tot din cauza problemelor legale.

Ei bine, Cornel Resmeriță a devenit cel mai bun prieten al Elenei Udrea când s-a arătat disponibil să spele banii prin intermediul stațiunii montane Straja. Aici, Resmeriță se laudă că deține muntele lui, iar stațiunea va fi în vecii, vecilor a lui și a familiei sale. Doar ca exemplu, în stațiunea Straja a ajuns să aibă o cabană cochetă inclusiv șoferul de la Primăria Lupeni, care este de fapt șoferul personal al baronului.

Omul de legătură dintre Elena Udrea și Cornel Resmeriță este Adrian Gărdean. Un ilustru necunoscut de către opinia publică, acesta este un om cunoscut în cercurile ”băieților deștepți”. În anii 90, Gărdean avea afaceri în județul Hunedoara și a devenit bun prieten cu Resmeriță. Ulterior, Gărdean a trecut în alt cerc de ”băieți deștepți”, dar nu l-a uitat pe prietenul său de la Lupeni, pe care l-a pus în legătură cu Udrea.

Câteva coincidențe în cazul Resmeriță

În doar o lună de zile, justiția a spart puroiul în județul Hunedoara. La scurt timp după ce a picat capul prietenului său, șeful CJ, Mircea Moloț, pică și Cornel Resmeriță, cel care controla a doua jumătate a județului.

O altă coincidență este legată de Marian Oprișan. În cursul acestei dimineți, Oprișan a făcut un accident la Vulcan, oraș vecin cu Lupeni. La doar câteva ore distanță, baronul PSD Resmeriță a fost ridicat de mascați din propria locuință.

Cine este familia Resmeriță?

Familia Resmeriță nu este la primele probleme cu justiția. Pe lângă dosarele pe care Cornel Resmeriță le are și fiul acestuia, deputatul Cristian Resmeriță, este la un pas de a-și pierde mandatul.

Cristian Resmeriță și-a angajat fratele la cabinetul parlamentar, lucru interzis de lege. De asemenea, Cornel Resmeriță, primarul de Lupeni, a fost dovedit colaborator al fostei Securități de către CNSAS.

Sub atenta conducere a lui Cornel Resmeriță orașul Lupeni a ajuns al doilea oraș ca număr de datorii pe țară, asta deși în oraș se află cea mai mare mină de cărbune din România și stațiunea montană Straja.

stiripesurse.ro

foto: romanialibera.ro

2 răspunsuri

  1. Va venit răndu acolo ieste locul tău să vezi cum ie să stai întro cameră nu în atîtea cbane la strja vaţi bătut joc de vale aţi transformato întro rîpă di care nu ne mai scoate nimeni neaţi umplut de sociale murim de foame aici aveţi cabane la straja case în oraş şi noi mutăm lighenele prin casă şi navem bani să ne plătim dările la stat nici domnu lungan nu merită valea jiului vaţii înbogăţit şi neţii aruncat întro sărăcie cine mai poate pune valea pe roate că aţi furat spiţele vaţi bătut joc de noi de nu mai avem locuride muncă investitori care iţi adus în vale îşi bat joc cu nişte salari de mizerie cine poate sămi ofere un loc de muncă să pot săni întreţin familia cu un trai decent să ne bucurăm de uichend nu să ne gîndim oare ce mîncăm azii noi din vale ţinem frigidere de formo pe balcon să nu consumăm curent dar noroc cu domnu primar că cu banii dela social nu avem pentru ce consuma curent e să pui în iel faceţi ceva domnilor sau etăţeni ai româniei şi nu mai furaţii ţara asta faceţi şi pentru popor că murim de foame aici

  2. logo_ileana@yahoo.com' logo ileana spune:

    IMI PLACE ORASUL LUPENI CU CONDUCATORII LUI ESTE CEL MAI NENOROCIT ORAS DIN TARA ESTE O RUINA DE PLANS CINEVA VA PLATI PENTRU SUFERINTA OAMENILOR DIN ACEST ORAS CARE NU A LASAT INVESTITORI IN ACEST ORAS CARE A DUS OAMENII LA DISPERARE DI DURERE DUMNEZEU SA II IERTE DAR EU NU AM CUM AU AUITAT CE INSEAMNA SA FII SARAC AU AVANSAT USOR DIN CAUZA OAMENILOR LINGAILOR CARE L-AU PUPAT AN …….. NE IA DRACU IN ORASUL ASTA DE RAS RUSINE SA LE FIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus