Care saltea este cea mai bună pentru persoanele cu dureri de spate? Există o opinie de mult timp conform căreia o saltea fermă este cea mai bună pentru un spate dureros, dar este acest lucru adevărat? Ce fel de saltea ar trebui să căutați dacă aveți dureri de spate? Vă explicăm exact cum să găsiți cea mai bună saltea Previ pentru un spate dureros, fără a recurge la o saltea ortopedică ultra fermă de coșmar.

 

Dacă suferiți de dureri de spate, știți prea bine cât de mult poate fi un coșmar să dormiți o noapte bună. Statisticile recente au arătat că aproximativ 10% dintre oameni suferă de dureri de spate severe, ceea ce le poate afecta somnul. Acest ghid vă va ajuta să alegeți o saltea care vă va ajuta să aveți un somn decent dacă suferiți de dureri de spate.

 

O afirmație care pare să ne bântuie este „doctorul meu mi-a spus să caut o saltea ortopedică sau fermă pentru a-mi ajuta spatele”. Am investigat acest lucru pentru a afla de ce anumiți doctori recomandă paturi ferme. Răspunsul a fost că se crede că fermitatea ajută la susținerea corpului.

 

Aici începe confuzia; fermitatea și susținerea sunt două lucruri diferite atunci când se alege o saltea. Saltelele mai ferme nu sunt neapărat mai bune pentru un spate dureros.

 

Consiliul Britanic al Somnului a confirmat, de asemenea, acest lucru, fiind citat spunând: „Orice referire la paturile ortopedice – sau la termeni similari de natură medicală – nu înseamnă automat că patul a fost evaluat sau recomandat de profesioniști – este un termen folosit în mod liber de către producători pentru a se referi la modelele foarte ferme din gama lor”.

 

Acest lucru ne conduce la cel mai important lucru pe care trebuie să îl știți atunci când alegeți o saltea pentru un spate dureros. Tensiunea arcurilor.

 

Alegerea tensiunii corecte a arcului pentru greutatea corpului dumneavoastră este esențială.

Toate modelele de saltea Previ de pe Emag va vor oferi un suport adecvat pentru greutatea și înălțimea dumneavoastră. Acolo unde majoritatea oamenilor eșuează atunci când aleg o saltea pentru dureri de spate este că nu reușesc să aleagă tensiunea corectă a arcurilor pentru greutatea lor corporală.

 

Cei mai mulți comercianți cu amănuntul oferă o clasificare a „fermității”, dar nu și a tensiunii arcurilor. Să explicăm de ce fermitatea și susținerea sunt două alegeri separate:

 

Fermitatea este tensiunea sau confortul perceput al saltelei de către cel care doarme, oferit de tapițerie, nu de arcuri.

 

Suportul este de fapt dictat de greutatea dumneavoastră, având în vedere că majoritatea saltelelor sunt cu arcuri, cu excepția cazului în care vă uitați la o saltea Previ cu miez solid din latex sau spumă. Unitățile de arcuri vor avea un interval de greutate pentru care au fost proiectate și fabricate pentru a se adapta.

 

Orice producător sau comerciant de saltele ar trebui să vă poată spune exact pentru ce interval de greutate se potrivesc anumite tensiuni ale arcurilor lor. Din nefericire, probabil că nu va avea nicio idee și vă va cere doar să vă întindeți pe ea, spunându-vă poate că este vorba de „preferințe individuale”.

 

O unitate de arc trebuie să fie făcută ținând cont de greutatea de încărcare, este fundamental pentru legile fizicii. În caz contrar, producătorii nu fac decât să ghicească și, având în vedere industria de milioane a paturilor, producătorii de arcuri nu vor risca să se hazardeze cu o specificație ghicită.

 

O saltea ortopedică este orice unitate de arcuri care folosește un resort de 1,94 mm, de calibru 12. Aceasta este cea mai fermă sârmă de calibru pe care o puteți folosi într-un resort de saltea convențional. Acestea sunt extrem de ferme, foarte neiertătoare și, din experiența noastră, se potrivesc doar unei fracțiuni minuscule din publicul care cumpără paturi.

 

Persoanele care iubesc o saltea Previ fermă pot obține aceeași senzație, dar cu o susținere mult mai bună, specifică corpului, permițând straturilor de tapițerie să ofere senzația de fermitate și nu un mecanism de arcuri super rigid.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus