Deputatul PNL Carmen Hărău a început campania electorală. În goana după voturile pensionarilor, deputatul hunedorenilor organizează excursii pentru simpatizanți și susținători  sperând astfel să conserve simpatia acestora și să-i mobilizeze pentru a aduce cât mai multe voturi în tolba liberalilor. Un obiectiv indiscret a suprins cea mai recentă acțiune a deputatei care astăzi a intrat pe ușa Parlamentului în fruntea unui grup de pensionari hunedoreni. De obieci, parlamentarii fac asta pentru a le arăta muritorilor de rând valoarea omului politic care le stă în frunte. După ce vizitează legislativul, pensionarii primesc o masă caldă la cantina Parlamentului. Acesta mai vizitează câteva obiective turistice în excursia organizată.

Nu toți pensionarii sunt însă la fel de norocoși! Trist este faptul că parlamentarii au preferințe în privința alegerii celor care beneficiază de „generozitatea” și prind un loc în autocar doar dacă o simpatizează pe deputata din Colegiul 7 Hunedoara.

Metoda nu este nouă, liberalii îi plimbau pe pensionari în 2008 la mănăstiri, în speranța obținerii de voturi pentru candidatul plin de credință și seriozitate, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Un răspuns

 1. până de curând si tu erai o liberală.
  ai fost angajata lui molot la consiliul judetean.
  ai mâncat din palma lui molot la hd tv.acum nu mai poti de grija liberalilor.
  oare poti fi impartiala sau ura te orbeste?
  sau banii?
  sau pui de un mic santaj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus