Deputata şi-a exasperat colegii de partid după ce a lansat o strategie de grădiniţă.

Parlamentarul hunedorean liberal, Carmen Hărău, continuă să şocheze pe toată lumea. I-a surprins până și pe liderii naţionali ai PNL, care au fost asaltaţi de “bunăvoinţa” deputatei de Hunedoara.

Potrivit unor surse politice, deputata se visează la șefia PNL, însă pentru atingerea acestui obiectiv trebuie să dea la o parte niște colegi mult mai bine cotați decât ea. 

Planul e simplu: încearcă să-i întoarcă pe toți împotriva tuturor și îi discreditează în fața liderilor de la centru.

Cea mai recentă ispravă de acest gen se pare că s-a consumat într-o discuție la Deva cu copreședinții Blaga și Gorghiu, ocazie cu care Hărău încerca să explice cum unul dintre liberalii de frunte din județ ar fi, de fapt, curtat de PSD.

Pe surse, comportamentul deputatei a stârnit deja o puternică reacție în rândul colegilor, care îi reproșează că în loc să muncească la construcția Noului PNL e preocupată de intrigi și de propria-i imagine.

2 răspunsuri

  1. Oameni fără onoare! Incompetenți care spun că ne conduc, dar ne fură şi trăiesc din banii noștri. RUȘINE!

  2. Dupa ce Itzig a primit pasaport sa emigreze in Israel trimite o scrisoare lui Strul, ramas in tara: “Mai Strul, intreaba-l pe colonelul de securitate care mi-a aprobat plecarea daca ii place inelul de aur primit de la mine.” Strul : “Mai Itzig, nu o sa te creada nimeni ca i-ai_ai dat inelul”. Itzig: “Nu o sa creada dar tot ii pun scrisoarea la dosar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus