În această dimineață, printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112, a fost semnalat un incediu izbucnit într-o gospodărie din satul Vadul Dobrii, comuna Bunila. Proprietara casei, o femeie în vârstă de 72 de ani, cu probleme locomotorii, a fost evacuată de către săteni.

„Spre locul indicat s-au deplasat de urgență, pompierii Detașamentului Hunedoara cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor operative la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la o casă bătrânească, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, cu posibilitatea de extindere la o alta locuință aflată în apropiere. De asemenea, prima intervenție în acest caz a fost asigurată de câțiva vecini, cărora li s-au alăturat doi agenți din cadrul Postului de Poliție Bunila și un ofițer al ISU Hunedoara aflat în timpul liber. Interventia pompierilor a fost una dificilă, întrucât gospodăria era izolată și accesul autospecialelor a fost posibil doar până la o distanță de 150 metri față de aceasta, din cauza terenului accidentat. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neizolat corespunzător față materiale combustibile”, a declarat sg. maj. Roxana Mateuț, purtător de cuvânt I.S.U. Hunedoara.

Incendiul a fost localizat și lichidat.

Proprietara casei a fost asistată medical de către echipajul de prim ajutor, fără a se impune transportul acesteia la spital.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus