Hunedorenii sunt chemați să-și spună opiniile în lgătură cu taxele, impozitele și tarifele care vor fi stabilite de municipalitate pentru anul 2016.

Primăria municipiului Hunedoara organizează miercuri, 14 octombrie 2015, ora 16.00, la sediul Primăriei municipiului Hunedoara, Bulevardul Libertății nr.17, în sala de ședință, etajul I, camera 9, o dezbatere publică privind stabilirea: impozitelor şi taxelor locale pe anul 2016; a taxelorpracticate de Complexul Sportiv „Michael Klein” Hunedoara; a taxelor de la Muzeul Castelul Corvinilor; a taxelor şi tarifelor de la Muzeul de Arheologie, Istorie și Etnografie Hunedoara; a taxelor pentru serviciile prestate la Starea Civilă; a taxelor şi tarifelor aplicate de către Serviciul Public Grădina Zoologică Hunedoara; a taxelor și tarifelor de închiriere pentru folosirea locurilor publice de desfacere din piețele, târgurile și oboarele din Municipiul Hunedoara; a taxelor şi tarifelor pentru utilizarea spaţiilor cu altă destinaţie decât locuinţă şi pentru folosirea terenurilor aflate în administrarea Consiliului Local şi a altor instituţii publice; a tarifelor în vederea închirierii unor spaţii din cadrul Casei de Cultură a municipiului Hunedoara și închirierea unor căsuțe de lemn; a tarifelor pentru atribuirea locurilor de înhumare din cimitirul “Valea Seacă” aflat în administrarea Consiliul local al municipiului Hunedoara şi a taxei de folosire a capelei, toate aferente anului 2016.

REGULI. Primăria a stabilit cine și cât vorbește

Persoanele interesate se pot înscrie în vederea luării cuvântului în cadrul ședinței la sediul Primăriei municipiului Hunedoara – Serviciul Informații pentru Cetățeni și Relații Publice, persoană de contact Toma Valerica, telefon: 0254 716 322, int.225 sau în format electronic, la adresa de e-mail: cic@primariahd.ro, până la data de 14.10.2015, ora 15.00.

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii pentru participare la dezbaterea publică. Timpul alocat luării cuvântului: 5 minute pentru fiecare participant.Fiecare participant, după intrarea în sala de ședință, se va înscrie pe lista de persoane prezente la ședința publică. La luarea cuvântului, participanții se vor prezenta.

Proiectele privind subiectele dezbătute pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Hunedoara, www.primariahd.ro la secțiunea „Transparență decizională”.

După dezbaterea publică, proiectele – în forma finală vor fi supuse dezbaterii și adoptării Consiliului Local Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus