Călătorii care vor să meargă în weekend la mare îşi pot achiziţiona bilete CFR Călători la preţuri pornind de la 19,9 lei, pe sens, de la Bucureşti spre litoral, a anunţat compania de transport feroviar, potrivit Mediafax.

Prin oferta “Bilet de Weekend”, din Bucuresti Nord spre si dinspre litoral tariful este de 19,9 lei/ sens/ calatorie cu trenurile Regio sau 37,7 lei cu trenurile InterRegio.

Comparativ, potrivit informatiilor furnizate pe site-ului companiei, joi sunt disponibile patru trenuri de la Bucuresti la Constanta, InterRegio, iar pretul unui bilet intreg la clasa a doua este de 62 lei.
“CFR Calatori recomanda achizitionarea anticipata a biletelor la Trenurile Soarelui pentru a putea beneficia de avantajoasele oferte comerciale. In functie de perioada de anticipatie cu care este achizitionat biletul, reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipatie de 6 zile si ajung pana la 25% pentru anticipatia de peste 21 de zile, adica 45,13 lei. Reducerea pentru cumpararea cu anticipatie se cumuleaza cu reducerea de 5% acordata pentru toate biletele cumparate online”, se arata intr-un comunicat al transportatorului feroviar de calatori.

Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui 2014 este valabil pana la data de 15 septembrie si cuprinde peste 44 de trenuri spre si dinspre litoral si Delta Dunarii.

SURSA: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus