Fostul ministru de Finanțe, Daniel Chițoiu, a fost scăpat de colegii din Camera Deputaților. Aceștia au respins solicitarea DNA de începere a urmăririi penale.

Deputații au decis neînceperea urmăririi penale cu 248 voturi împotriva cererii DNA, 108 pentru și 5 voturi anulate.

Practic, Daniel Chițoiu a fost scăpat de PSD, care a făcut jocurile în Cameră, votând împotriva urmăririi penale, alături de PC-UNPR și UDMR.

Daniel Chițoiu a fost salvat de aceeași majoritate și în Comisia Juridică a Camerei Deputaților.

Peste 20 de parlamentari liberali au încălcat linia PNL și au votat împotriva începerii urmăririi penale în cazul lui Daniel Chițoiu

Președintele PNL, Crin Antonescu, anunțase clar intenția partidului de a nu împiedica activitatea Justiției, mai exact cercetarea DNA în cazul lui Chițoiu, însă disidența din PNL și-a spus din nou cuvântul.

Numărul acestor parlamentari PNL, care au votat alături de colegii din PSD, coincide cu cel acordat de liberali pentru susținerea Guvernului Ponta III.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Un răspuns

  1. mirka_hd@yahoo.com' Amsterdam spune:

    Cum se vede, e valabil acel motto cred, al comunistilor,,Proletari din toate tarile uniti va,,.Imi aduc aminte de pe prima pagina a ziarelor comuniste.Azi ar suna ceva de genul,, Infractori din toate partidele,uniti va!!Bravos natiune!!Votati mai departe psd ul!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus