Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț, a comentat astăzi în termeni duri apariția Ordonanței de Urgență care dă liber finanțării directe dinspre Ministerul Dezvoltării către Primării. Moloț și-a amintit cu această ocazie cât de mult a urât-o pe una din cele mai cunoscute femei din politică.

„Anticipam că se va întâmpla asta. Elena Udrea a fost o furnică pe lângă ce face PSD-ul și Liviu Dragnea, și chiar am urât-o pe femeia asta”, a declarat Mircea Moloț după ce a fost întrebat dacă știe de existența OUG 30/2014.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara a continuat să caracterizeze în termeni duri prestația vicepremierului Liviu Dragnea și a Guvernului PSD. „Dragnea este cel mai diabolic. A fost președinte de CJ, știe cum funcționează lucrurile astea. Dacă primarii vor să ajungem din nou în comunism, e problema lor, dar Dragnea vrea ca cei 15 președinți de CJ-uri PNL și PDL să nu mai aibă nimic, să le ia tot”, a mai spus Mircea Moloț.

2 răspunsuri

  1. Piticania zice ca a urit o femeie?Mai purcelus daca ai stii tu citi te urasc pe tine.

  2. Cat de fraier trebuie sa fi pentru a da bani pe mana lui Tetea ?? Cam cat?
    Bine recunosc ca nu il plac nici pe Dragnea sau pe politica pe care o face, dar când erau împreuna la guvernare era bine si Tetea știe!!!. Bun revenind la bani de la Guvern, pai dacă ei ar trece prin mana CJ-ului cum credeți voi ca ar fi distribuiți ? răspuns corect La fel de corect cum sunt distribuiți bani direct de către Guvern. Toți o apa și un pământ !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus