În data de 4 octombrie, Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează concurs pentru ocuparea a sute de posturi la Direcția Generală Antifraudă Fiscală. Dintre acestea, 11 sunt disponibile la Direcția Regională Antifraudă Fiscală 5 Deva.

Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează, în data de 4 octombrie, un concurs pentru ocuparea a 355 de posturi la Direcția Generală Antifraudă Fiscală din care 71 de posturi sunt disponibile la Direcția de Combatere a Fraudelor.
Totodată, 11 posturi așteaptă să fie ocupate la Direcția Regională Antifraudă Fiscală 5 Deva.

Este vorba de trei posturi de inspector debutant, două de inspector asistent, două de inspector principal și patru de inspector superior.

Concursul se va desfășura în trei etape și anume selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă, interviul.
Proba scrisă, din 4 octombrie, constă în rezolvarea unor teste-grilă pentru testarea cunoştinţelor teoretice necesare ocupării funcţiilor publice.

Pentru a promova proba scrisă, candiații trebuie să obțină minimum 50 de puncte din cele 100, în cazul concursurilor organizate pentru ocupare funcțiilor publice de execuție și minimum 70 de puncte, în cazul concursurilor organizate pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere.

Înscrierile se pot face în perioada 1 septembrie – 15 septembrie, în zile lucrătoare, între orele 8.30 – 17.00 (luni – joi) şi 8.30 – 14.30 (vineri). Dosarele se depun de către candidaţi, la sediul Direcției generale a vămilor din strada Matei Millo nr.13, sector 1, București, parter ( sala de ședințe).

Mai multe informații vezi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus