Cele mai frumoase fete sunt invitate duminică, în staţiunea Păltiniş, unde va avea loc Bikini Race.

Cele mai frumoase fete sunt invitate duminică, în staţiunea Păltiniş, unde va avea loc Bikini Race, un concurs de frumuseţe, în care concurentele trebuie să schieze în costum de baie, au anunţat joi, organizatorii

„Primul weekend de primăvară readuce la Arena Platoş cel mai haios şi mai inedit concurs al sezonului de evenimente, Bikini Race. Cele mai frumoase doamne şi domnişoare care nu se tem de schiuri, de placă sau de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a şasea ediţie a concursului Bikini Race, cel mai aşteptat concurs al sezonului, ce va avea loc duminică, 3 martie”, se arată în comunicatul de presă remis AGERPRES.

Concurentele de la Bikini Race vor trece prin cinci probe: prezentare pe catwalk, probă de ski sau snowboard slalom pe pârtie, probă de precizie, probă de doborât popicele şi un traseu aplicativ de căţărări şi coborâri pe obstacole create din zăpadă.

Marea câştigătoare a ediţiei din acest an va merge la schi în Franţa, la Snow Mission în Vars şi va primi un voucher în valoare de 3.000 de lei.

Înscrierea la concurs este gratuită, iar doritoarele se pot înscrie în ziua concursului, între orele 9.30 şi 11.30, în complexul care organizează competiţia, din staţiunea Păltiniş. Concursul va începe la ora 12.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus