Ce proiecte vor dezbate joi, 11 mai
Consiliul Județean Hunedoara este convocat joi, 11 mai 2023, ora 10.00, în ședință extraordinară, în sistem videoconferință, cu următorul proiect al ordinii de zi:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de vizitare al Ansamblului Istoric Mina Petrila.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice (faza SF) și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: Lucrări de construcție cameră tehnică centrală termică la Centrul de Îngrijire și Asistență Păclișa nr.1.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea notei conceptuale și a temei de proiectare pentru obiectivul de investiții: Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilului Sanatoriu de Pneumoftiziologie Geoagiu – Bloc personal (bloc locuință medici).
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Consiliului Județean Hunedoara, Direcției Generale de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara, Teatrul Dramatic ”Ion D Sîrbu” Petroșani, Teatrul de Artă Deva, Bibliotecii Județene ”Ovid Densușianu” Hunedoara-Deva și a Centrului de Cultură și Artă al Județului Hunedoara, la organizarea proiectului de interes județean Festivalul ”Opera Nights” 2023.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu al Județului Hunedoara pe anul 2023, precum și modificarea programului de investiții, anexă la buget.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea suplimentării creditelor bugetare aprobate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara, pe anul 2023, precum și modificarea programului de investiții anexă la buget.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu, precum și modificarea programului de investiții, anexă la buget, pe anul 2023.
8. Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului annual al bugetului propriu al județului Hunedoara rezultat la închiderea exercițiului bugetar al anului 2022, ca sursă de finanțare a cheltuielilor secțiunii de dezvoltare prevăzute în bugetul propriu al județului Hunedoara pe anul 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus