Echipa de handbal feminin CSM Cetate Deva a rămas fără antrenor după ce tehnicianul de 46 de ani Gligore Czari şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă după doar opt etape în care a obţinut două victorii şi o remiză.

Antrenorul Gligore Czari şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea de handbal feminin CSM Cetate Deva după doar 8 etape din Liga Naţională lăsând echipa pe locul 10 cu 7 puncte.

“M-a nemulţumit lipsa de atitudine a echipei, precum şi golul de idei al antrenorului în unele jocuri mai ales în partidele cu Vâlcea şi HC Zalău”, a declarat, sâmbătă, patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean.

Potrivit acestuia, noul antrenor va fi un străin care va fi numit în cursul săptămânii următoare.

“Nici eu nu sunt mulţumit de rezultatele muncii mele la Deva. Admit că este mai greu să lucrezi cu fetele, însă dacă voi mai fi ofertat să antrenez o altă echipă feminină voi accepta”, a spus tehnicianul Gligore Czari, care la Deva a antrenat pentru prima dată în carieră o echipă de handbal feminin.

Gligore Czari a preluat pe CSM Cetate Deva în luna august şi avea ca obiectiv calificarea în play-off, adică o clasare în locurile 1- 8.

În etapa a IX-a Ligii Naţionale, CSM Cetate Deva va juca duminică 19 octombrie, pe teren propriu, cu nou promovata Unirea Slobozia.

Sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus