Cum a apărut la lansarea candidatului PNL de la Teatrul de Artă din Deva.

Senatorul PNL, Eleonora Carmen Hărău a participat în urmă cu o săptămână la lansarea candidaturii lui Florin Oancea la Primăria Municipiului Deva. La eveniment au luat parte lideri marcanți ai PNL în frunte cu președintele formațiunii Ludovic Orban.

Întâmplarea face ca obiectivul aparatului foto să o surprindă din nou în off-side pe senatoarea PNL. După ce în 2015 a ajuns „vedetă” purtând pantofi rupți la întâlnirea cu ambasadorul Chinei, acum, aceasta a purtat un costumaș deux-pieces a cărei fustă era descusută/ruptă în partea posterioară.  Mișcările senatoarei au scos în evidență această gafă vestimentară care nu poate fi trecută cu vederea.

Mai multe persoane au observat defectul la evenimentul cu pricina atrăgându-ne și nouă atenția.

Fără prea multe comentarii, vă prezentăm mai jos fotografiile cu pricina, ne-editate.

carmen harau fusta rupta 002 (1) carmen harau fusta rupta 002 (2) FUSTA RUPTA HARAU 02 FUSTA RUPTA HARAU

 

7 răspunsuri

  1. Si Marian Calin ii pupa in fund pe cei de la PNL …de crapa fustita si pe cei de la PSD sa isi pastreze locsorul de directoras…. acum gata cu campaniile electorale si implicatiile politice pe la PNL ca altfel il hasiei cei de la PSD…..e caldut locul si pacat sa isi piarda fotoliul, e mai usor sa triblezi printre partidele politice.Sa stiti ca au si alti calitatile lui pentru a fi inlocuit nu sa sara dintro barca in alta.

  2. Nu e rupta, asa e ea, pe acolo iasa toate vanturile si grijile pentru “Hunedorenii mei”.

  3. Sunteti nisti papagali , ziaristi de kkt ! Sunt doar niste cute in material si chiar de ar fi fost rupturi, asa ceva nu poate fi subiect serios de presa !

  4. Fiind bine alimentata , nana,joi , inainte de vineri cand e zi de post ,cum amarul ei o fi fost , a facut un partz micut si gata necazul .Da martorii nu zic nimic si despre niscai mirosuri chaka chanell? Si voi dragutilor bucurie maaaaareeeee la necazul babei. Eeee cum o sa va urechez eu cand va prind. Indisciplinatilor. Domnul director o sa va scada nota la purtare. Parol.

  5. La o analiza atenta a martorilor , domnului dr ing Turi , nu-i ardea de saga , ca doar nu cumva l-a fi afectat , asa un mic alizeu , sa nu zicem ca vocea americii asa badaran atacul chimic. Sau a fost doar bubuitura simpla , cu o unda de soc, treaba fiind doar o banala grenada de manevra , defenziva. Si noi facem atata vulva , pardon valva , vilva ,balba.Ce zici dom Turi?

  6. Dragul meu ,, un om,, tot weekendul mi l-ai inseninat , m-am basteptat si eu cand pricepui , ca ardeleanu molcom la minte , sa nu zic prost bata, ca intradevar pe acolo zboara toate promisiunile din campaniile electorale .Dar sa fim obiectivi si sa respectam si parerea dragului de Iovu, daaaaca o fi stat nana pe scaunul unde, asta , cum il cheama care se hlizeste larg si-o fi lipit guma de mestecat. Ar trebui infiintata o comisie parlamentara sa studieze cazul . Nea Iovu , daca nu erai croitor istet poate ajungeai preshu comisiei .Ce zici? Merge grozav cantarea ,, Cu camasa rupta-n spate,, ……

  7. Cand nu gasesti ceva pe fond , o dai pe forma , de forma ! 🙂 🙂 Trist ! Nici gazetaria nu mai e ce a fost ! 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus