Antrenorul român Mircea Lucescu a aflat abia acum ce au găsit muncitorii când au venit să îi renoveze apartamentul.

Mircea Lucescu are în palmare 35 de trofee în carieră, fiind cel mai titrat antrenor român din toate timpurile. Pe lângă multele trofee câștigate, „IL Luce” a antrenat multe echipe renumite precum Inter, Șahtior, Galatasaray, Beșiktaș, dar și naționala României și a Turciei. Fostul selecționer și-a făcut debutul în lumea antrenorilor în 1978, la Corvinul Hunedoara, formație la care a fost antrenor-jucător.

Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mircea Lucescu. Ce au descoperit muncitorii când au venit să renoveze casa, după ani în care nimeni nu a bănuit nimic

Invitat la un podcast, Mircea Lucescu a fost uimit atunci că a auzit că în apartamentul să de la Hunedoara a avut instalate dispozitive de ascultare.

„Tu știi că în apartamentul tău de la Hunedoara era aparatură de ascultare?” l-a întrebat Ionel Stoica pe marele antrenor.

„Nu pot să cred! E prima oară când aud asta”, a fost reacția lui Mircea Lucescu.

„Nu ți-a povestit Romică Gabor? El a preluat apartamentul tău după ce ai plecat de acolo și când s-au dus unii să renoveze au găsit la ferestre dispozitive de ascultare”, a spus moderatorul, iar Mircea Lucescu a tras concluzia.

„Pe mine nu m-au interesat niciodată aceste lucruri, pentru că nu am avut de-a face cu ele”, a mai spus Mircea Lucescu, la „Un podcast”.

Romică Gabor: „Acolo era un dispozitiv cu care îl ascultaseră în casă pe Lucescu”

Romică Gabor a povestit ce găsit în apartamentul în care a locuit Mircea Lucescu pe vremea că o antrena pe Corvinul Hunedoara. Fostul atacant a fost chemat la securitate deoarece prietenul său a aruncat din greșeală dispozitivul de ascultare, după ce l-a găsit lângă geam.

„După ce a plecat nea Mircea, eu m-am mutat în apartamentul lui. Când îmi aranjam locuinţa, un prieten a găsit la geam o cutiuţă de plastic, cât o brichetă, prinsă în nişte fire. A aruncat-o, fără să-şi dea seama că acolo era un dispozitiv cu care îl ascultaseră în casă pe Lucescu.

Şi a doua zi dimineaţa m-au chemat la Securitate, soţia gravidă şi amicul erau deja în camere diferite, şi ne-au luat la întrebări. Au găsit aparatul la gunoi, ne-au dat drumul şi am scăpat doar cu tracasarea. Nici nu m-a interesat dacă mă interceptau şi pe mine, n-aveam ce să ascund”, a declarat Romulus Gabor, conform celor de la Gsp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus