Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, vicepreşedintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor a dat detalii despre modul în care s-a încercat blocarea acordării de tichete de masă angajaţilor de la Spitalul Judeţean din Deva.

Consiliul Judeţean Hunedoara acordă din nou începând cu luna martie a acestui an, după patru ani, tichete de masă angajaţilor Spitalului Judeţean Hunedoara.

Vicepreşedintele Dorin Gligor le-a descris jurnaliştilor, pe scurt, piedicile care s-au pus acordării acestui drept personalului medical din cadrul SJU.

„Timp de două săptămâni veneau la mine delegaţii să-mi spună că nu putem da tichete de masă pentru că e ilegal şi pentru că aşa «am lucrat patru ani de zile». «Nu, i-aţi minţit pe oameni 4 ani de zile!» Şi le-am demonstrat că e LEGAL să acordăm tichete de masă fără niciun contract de asistenţă juridică” , a spus Dorin Gligor.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

5 răspunsuri

  1. Si de ce nu sesizati autoritatile cu privire la cei care faceau parte din aceste delegatii?!

  2. tichete de masă angajaţilor Spitalului Judeţean Hunedoara este OK pe cand si restul institutiile din subordinea CJ Hd

  3. Nu se poate!!!Eu acum cu vreo trei ani in urma,in calitate de angajat la spitalul Deva am incercat sa facem un memoriu domnului manager si sa,l inaintam si presedintelui consiliului judetean Hunedoara pentru reacordarea bonurilor de masa ,a suportarii de catre angajator a costurilor cu naveta si sigur sa fim platiti pentru munca peste program,….dar fara succes fiindca oamenilor le,afost teama ba ca raman fara servici si asa ca ,la vremea accea sindicatul sanitas a castigat un proces care nu sa vrut sa se puna in aplicare.

  4. Chiar asa ? Ai mobilizat lumea prin spital ? Ca eu nu am auzit…

  5. nu inteleg cum de nu e legal un drept castigat prin lege. Probabil ca cei din delegatia respectiva mai au si alte surse de venit sau le ajun salariile de la o luna la alta, ca noua nu ne ajung nici o saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus