Oglinda este unul dintre elementele esențiale pe care le putem găsi în interiorul casei. Pe lângă latura sa funcțională, poate fi folosit pentru a decora camerele casei, și nu vorbim doar de baie sau de dormitor. Oglinzi perete de design, oglinzi de mari dimensiuni, oglinzi de perete în diverse forme. Există atât de multe variante pe care le puteți folosi pentru a decora încăperile din casa dvs. Dar atenție, pentru a obține efectul decorativ dorit, există câteva reguli pe care trebuie să le respectați.

Oglinzile sunt un aliat valoros pentru a îmbunătății aspectul unei camere în diferite moduri. Pot personaliza casa adăugând o notă de originalitate. De asemenea, pot fi folosite pentru a decora pereții într-un mod elegant sau pot fi plasate strategic pentru a face camerele să pară mai mari și mai luminoase.

Oglinda înșală ochiul și face imediat fiecare cameră mai spațioasă și mai luminoasă. De exemplu, prin plasarea oglinzilor pe unul sau mai mulți pereți, camera va părea imediat mai mare. Alternativ, puteți opta pentru o oglindă verticală care să atragă privirea spre tavan, făcând orice cameră să se simtă mai spațioasă. Un alt truc este să așezi o oglindă lângă fereastră pentru a reflecta lumina naturală, reflectând-o în cameră, creând o iluzie de profunzime. Pe scurt, aceste mici trucuri pot îmbunătății cu siguranță aspectul oricărei case. De asemenea, decorarea cu oglinzi perete este o opțiune interesantă pentru a reînnoi aspectul oricărei încăperi fără a fi nevoie să deranjezi mobilierul. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce trebuie să faceți pentru a decora bine cu oglinzi perete.

Decorarea dormitorului cu o oglindă

Ideală pentru a vedea cum arătăm înainte de a ieși în oraș și pentru a ne machia, oglinda are un loc perfect în dormitor. Poți alege o oglindă mare pe picior pe care să o așezi într-un colț al camerei, lângă dulap, de exemplu, sau poți agăța una pe perete dacă ai puțin spațiu. Cu toate acestea, aveți grijă să nu îl plasați direct în fața patului, deoarece oglinda ar putea crește riscul de insomnie. În plus, ar crește sentimentul de dezordine atunci când patul este nefăcut.

Puteți găsi oglinzi de perete în diferite forme (coroană, animale, flori, soare etc.), care se potrivesc perfect pentru a fi agățate în dormitor. Oglinzile din ratan sunt, de asemenea, o alegere la modă pentru această cameră, fiind apreciate pentru căldura lor.

Oglinda din camera de zi

Oglinzile au reputația de a mări spațiul, ceea ce este adevărat, așa că le puteți folosi din plin în camera de zi. Dacă aveți suficient spațiu, puteți amplasa două oglinzi perete opuse una față de cealaltă pentru a adăuga profunzime camerei. În acest caz, oglinzile trebuie să aibă aceeași formă.

De asemenea, puteți opta pentru o oglindă de design cu o formă geometrică, pe care să o agățați deasupra canapelei sau deasupra unui bufet. Dacă se află deasupra unei piese de mobilier, oglinda trebuie să fie întotdeauna atârnată la aproximativ 1,70 metri de podea, astfel încât să fie la nivelul ochilor, sau să fie așezată direct pe mobilă. Dacă aveți un televizor în camera de zi, trebuie să vă asigurați că ecranul sau soarele nu se reflectă în oglindă.

O oglindă în sala de mese

Sufrageria ta poate fi decorată într-un mod original și cu oglinzi perete. De exemplu, puteți opta pentru un grup de oglinzi care să fie atârnate pe același perete pentru a face decorul mai dinamic. Puteți alege dimensiuni diferite, iar formele trebuie să fie variate, atâta timp cât se respectă o anumită armonie în ansamblu (culori, materiale etc.). Dacă ați optat pentru forme geometrice, puteți plasa cercuri cu pătrate, dar nu adăugați cele în formă de animale sau de soare pentru a menține coerența generală.

Pe piață există o selecție imensă de oglinzi perete, fie ele dreptunghiulare sau rotunde, mari sau mici cu care să creezi noi combinații. Alegele pe cele mai potrivite stilului casei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus